Förskoleklass

Förskoleklass på Högland

På Virvelvindsvägen 10 så har förskoleklassen sin hemvist.

Förskoleklass
Här har barnen heldagsverksamhet och även fritidsverksamhet på eftermiddagen. Skoldagen börjar kl. 08.30 med samling. Innehållet i dagens arbetsstunder kan vara svenska, matte, drama, idrott, musik, livskunskap, engelska, SO & NO, samarbetsövningar, temaarbete etc.

Målet är att skapa en trygg och stimulerande miljö där barnen utvecklas som individer i samspel med varandra. Vi vill ge barnen goda förutsättningar för en smidig övergång mellan förskola och skola vilket ger barnen en bra och trygg skolstart. Att väcka nyfikenhet och lägga grunden till att söka kunskap. Vi lägger fokus på att varje barn får möjlighet att i egen takt utvecklas socialt, motoriskt, känslomässigt och intellektuellt i tillsammans med sina kamrater i klassen.

I förskoleklass förenar vi förskolans och skolans arbetssätt. Verksamheten anknyter till arbetet på lågstadiet så att barnen får lära känna kamrater, vuxna samt vänja sig vid skolans lokaler.

Vi som arbetar i förskoleklassen heter Ulrika Bäckman, ped ansvarig, Robin Hellqvist, Josephine Gillner och Eva Danielsson.

Förskoleklass 08-508 432 28
Mobil: 076-1243228

På mobilnumret 076-1243228 går det bra att SMSa elevers frånvaro eller så kan ni ringa vårt vanliga nummer 08-508 432 28.

Även klass ett har sitt fritids på Virvel, de har telefonnummer 08-508 432 24.