Antal: 7

Höglandsskolans trivselregler 2019-2020

Höglandsskolans trivselregler

Läsåret 2019-2020

Här på Höglandsskolan är vi vänliga, hjälpsamma och hänsynsfulla mot varandra. Vi är mot andra som vi själva vill bli behandlade.

Kategorier:
  • Likabehandlingsarbete

Plan mot kränkande behandling

På Höglandsskolan har vi ett väl organiserat trygghetsarbete. Alla elever och vuxna i alla delar av verksamheten ska känna sig trygga och veta att de behandlas väl och likvärdigt i samspel med andra.

• Försäkringar

Kollektiv olycksfallsförsäkring

Alla barn och elever upp till 24 år som går i Stockholms stads skolor är olycksfallsförsäkrade genom försäkringsbolaget S:t Erik Försäkrings AB.

Läs mer under relaterad länk nedan.

• Elevstöd

Tillsammans med elevhälsoteamet, lärare och vårdnadshavare arbetar specialpedagoger och speciallärare med elever i behov av särskilt stöd för att uppnå målen i skolan. Specialpedagogerna kartlägger också om ev.

• Elevråd

Var med och förändra din skola. Alla kan vara med och påverka.

Höglandsskolans elevråd är organiserat utifrån intresse och engagemang. Vi har förutom en elevstyrelse två elevråd; 1-3 och 4-9, samt ett antal olika intressegrupper som brinner för en viss fråga. Elevråden träffas tre gånger per termin. Lika många gånger träffar elevrådets styrelse rektorn. Klassråd hålls vid behov men minst två gånger i månaden. Intressegrupperna arbetar med korta och längre projekt under läsåret.

Kategorier: